Mini Camping

Onthaasten bij - Aquamarijn

Op onze ruim opgezette mini camping heerst een rustgevende sfeer en hier wordt de charme van het Drentse platteland nog gewaardeerd. In de directe omgeving is nog de ongerepte natuur te vinden.
Onze autovrije en vogelvriendelijke camping is uitermate geschikt voor volwassenen die van rust, ruimte en gezelligheid houden.

Ruime plaatsen

Er zijn 7 prachtige ruime plaatsen allemaal omringd door een boomsingel van vogelvriendelijke bomen en struiken. Om de rust op de camping te bewaren hebben we ervoor gekozen geen speeltoestellen e.d. te plaatsen.
Op de camping is een totaal nieuwe sanitaire ruimte gecreëerd met alle benodigde voorzieningen.

Voor mensen die van fietsen houden is dit een perfecte overnachtingsplaats.
De Aquamarijn is centraal gelegen tussen allerlei fiets- en wandelroutes die door de Drentse bossen gaan en waar u regelmatig reeën, fazanten en hazen kunt zien lopen.
Er is een overvloed aan bezienswaardigheden in de omtrek zowel voor gasten die van natuur en cultuur houden of van historische landbouwwerktuigen. Zo is er op 2 kilometer het voormalige verdedigingsbolwerk Schans de Katshaar. Ook voor visliefhebbers is het Stieltjeskanaal een prachtige visstek. Verder is het zeker ook de moeite waard om eens één van de vele brinkdorpjes te bezoeken.

Op de mini camping wordt gratis WIFI aangeboden.

Bij de camping is ook een sfeervolle ontmoetingsruimte aanwezig waar u kunt genieten van een High Tea of een kop versgemalen koffie met warm appelgebak, natuurlijk kunt u ook uw versnaperingen nuttigen op het terras waar u 's avonds kunt genieten van de zonsondergang.
Ook is er de mogelijkheid om een warme maaltijd te reserveren.

Luxe stacaravan verhuur

U kunt bij ons ook logeren in een luxe, nieuwe, mobile home.
Deze stacaravan is van alle gemakken voorzien.
Bekijk hier de informatie van de stacaravan.