Bed & Breakfast vlakbij Emmen en Coevorden

Bed & Breakfast Aquamarijn ligt vlakbij Emmen en Coevorden. In de omgeving kunt u prachtig wandelen, fietsen of bijvoorbeeld vissen in het kanaal tegenover onze B&B. Wij liggen ook heel gunstig voor bijvoorbeeld een bezoek aan WILDLANDS, Plopsa Indoor Coevorden en Ponypark Slagharen, allemaal erg leuk met kinderen!
Lees meer over de omgeving.

Bed & Breakfast Aquamarijn bestaat uit twee luxe 2-persoonskamers en een familiekamer. Deze kamers bevinden zich in onze gerestaureerde boerderij op de eerste verdieping.

Direct reserveren

Edelstenen in de B&B kamers

Elke B&B-kamer draagt de naam van een edelsteen. De B&B-kamer is ingericht in de kleur van de betreffende edelsteen en natuurlijk ontbreekt ook de steen zelf niet. Welke kamer of edelsteen vindt u het mooiste of spreekt u het meeste aan? Laat uw gevoel spreken, kies uw favoriete kamer en kom de positieve invloed van de stenen op uw welzijn, geluk en gezondheid ervaren.

Bed & Breakfast kamer Amethist


Deze Amethist kamer is geheel in de paarse Amethist kleur ingericht en aangekleed. U slaapt hier in een 2-persoon boxspringbed van leer. De steen Amethist staat voor rust en is helend voor hoofdpijnen en migraine. Lees meer over de steen Amethist

 

Bed & Breakfast kamer Robijn


Deze Robijn kamer is geheel in de rode Robijn kleur ingericht en aangekleed.  U slaapt hier in een 2-persoon boxspringbed. De steen Robijn geeft kracht en moed is hartversterkend en geeft vitaliteit. Het is een zeer krachtige steen. Lees meer over de steen Robijn

 

Bed & Breakfast familiekamer Smaragd


Deze kamer is geheel in de mooie groene Smaragd kleur ingericht en aangekleed. U slaapt hier in een 2-persoon boxspringbed of een 2 keer 1 persoons bed. De steen Smaragd staat voor positieve energie (openheid en oprechtheid) en is helend voor reumatische aandoeningen. Lees meer over de steen Smaragd

Inrichting Bed & Breakfast kamers

Alle Bed & Breakfast kamers zijn sfeervol ingericht zodat het u aan niets ontbreekt.

  • De kamers Amethist en Robijn zijn voorzien van een romantisch tweepersoons boxspringbed, wekker radio, een garderobe kast, een tweepersoons zitje met TV en bureau om eventueel wat te kunnen schrijven, of voor uw eigen computer. U heeft de beschikking over een eigen toilet, douche en wastafel op uw kamer.

Bed & Breakfast kamer Smaragd is een luxe familiekamer met 2 aparte kamers, één met een tweepersoons boxspringbed en één kamer met twee eenpersoons bedden. De kamer is verder voorzien van wekker radio, een garderobe kast, een vierpersoons zitje met TV en bureau om eventueel wat te kunnen schrijven of bezig te zijn met uw eigen computer. U kunt gebruik maken van een eigen luxe badkamer op uw kamer, voorzien van royale inloop douche, toilet en een tweepersoons wasmeubel.

  • Op de begane grond is de ontbijtruimte waar u ’s morgens van uw Drentse ontbijt met streekproducten kunt genieten bij een warme houtkachel. Bij goede weersomstandigheden is het mogelijk om uw ontbijt te nuttigen op ons Engelse Thee terras naast de boerderij.
  • Mocht u tussen de middag of ’s avonds ook wat willen eten of drinken, dan is dat in overleg altijd mogelijk. U kunt ook eens onze High Tea of iets van de kleine kaart kunnen proberen.
  • Tevens is het mogelijk om fietsen te huren, zodat u kunt genieten van de vele fietsroutes waar Drenthe bekend om staat. Zo zijn er vele bezienswaardigheden op fietsafstand van de Aquamarijn.

Prijzen & Reserveren

Klik hier om de prijzen te bekijken en te reserveren.