Rustige Minicamping bij Emmen

Op onze ruim opgezette minicamping heerst een rustgevende sfeer. Onze autovrije en vogelvriendelijke camping is uitermate geschikt voor volwassenen die van rust, ruimte en gezelligheid houden. Om de rust op de camping te bewaren hebben we ervoor gekozen geen speeltoestellen e.d. te plaatsen.

Ruime plaatsen, gratis WiFi en meer

  • Er zijn 7 prachtige ruime plaatsen allemaal omringd door een boomsingel van vogelvriendelijke bomen en struiken.
  • Op de camping is een totaal nieuwe sanitaire ruimte gecreëerd met alle benodigde voorzieningen.
  • Op de mini camping heeft u de beschikking over gratis WiFi.
  • Bij de camping is ook een sfeervolle ontmoetingsruimte aanwezig, onze theeschenkerij, waar u kunt genieten van een High Tea of een kop versgemalen koffie met warm appelgebak. Natuurlijk kunt u met mooi weer ook uw versnapering nuttigen op het terras, ’s avonds mét prachtige zonsondergang. Ook is er de mogelijkheid om een warme maaltijd te reserveren.

 Volop fietsmogelijkheden

Voor mensen die van fietsen houden is dit een perfecte overnachtingsplaats. Minicamping Aquamarijn is centraal gelegen tussen allerlei fiets- en wandelroutes die door de Drentse bossen gaan en waar u regelmatig reeën, fazanten en hazen kunt zien lopen.
Er is een overvloed aan bezienswaardigheden in de omtrek, of u nu van natuur en cultuur houdt of van historische landbouwwerktuigen. Zo is er op 2 kilometer het voormalige verdedigingsbolwerk Schans de Katshaar. Verder is het zeker ook de moeite waard om eens één van de vele brinkdorpjes te bezoeken. De minicamping ligt direct aan het Stieltjeskanaal: voor visliefhebbers een prachtige visstek. Lees meer over de omgeving

Prijzen & Reserveren

Klik hier om de prijzen te bekijken en te reserveren