Bed & Breakfast vlakbij Emmen en Coevorden

Omringd door prachtige natuur

Bed & Breakfast Aquamarijn ligt vlakbij Emmen en Coevorden. In de omgeving kun je prachtig wandelen, fietsen of bijvoorbeeld vissen in het kanaal tegenover onze B&B. Wij liggen ook heel gunstig voor bijvoorbeeld een bezoek aan WILDLANDS, Plopsa Indoor Coevorden en Ponypark Slagharen, allemaal erg leuk met kinderen!
Lees meer over de omgeving.

Bed & Breakfast Aquamarijn bestaat uit twee luxe 2-persoonskamers en een familiekamer. Deze kamers bevinden zich in onze gerestaureerde boerderij op de eerste verdieping.

Edelstenen in de
B&B kamers

Elke B&B kamer draagt de naam van een edelsteen. De B&B kamer is ingericht in de kleur van de betreffende edelsteen en natuurlijk ontbreekt ook de steen zelf niet. Welke kamer of edelsteen vindt jij het mooiste of spreekt jou het meeste aan? Laat je gevoel spreken, kies jou favoriete kamer en kom de positieve invloed van de stenen op je welzijn, geluk en gezondheid ervaren.

Bed & Breakfast kamer Amethist

Deze Amethist kamer is geheel in de paarse Amethist kleur ingericht en aangekleed. Je slaapt hier in een 2-persoon boxspringbed. De steen Amethist staat voor rust en is helend voor hoofdpijnen en migraine. Lees meer over de steen Amethist. In deze kamer is een waterkoker aanwezig, koffie zet mogelijkheid en een minibar.

Bed & Breakfast kamer Robijn

Deze Robijn kamer is geheel in de rode Robijn kleur ingericht en aangekleed.  Je slaapt hier in een 2-persoon boxspringbed. De steen Robijn geeft kracht en moed is hartversterkend en geeft vitaliteit. Het is een zeer krachtige steen. Lees meer over de steen Robijn. In deze kamer is een waterkoker aanwezig, koffie zet mogelijkheid en een minibar.

Bed & Breakfast familiekamer Smaragd

Deze kamer is geheel in de mooie groene Smaragd kleur ingericht en aangekleed. Je slaapt hier in een 2-persoon boxspringbed of een 2 keer 1 persoons bed. De steen Smaragd staat voor positieve energie (openheid en oprechtheid) en is helend voor reumatische aandoeningen. Lees meer over de steen Smaragd. In deze kamer is een waterkoker aanwezig, koffie zet mogelijkheid en een minibar.

Inrichting Bed & Breakfast kamers

Alle Bed & Breakfast kamers zijn sfeervol ingericht zodat het je aan niets ontbreekt.

Kamers Amethist en Robijn

De kamers Amethist en Robijn zijn voorzien van een romantisch tweepersoons boxspringbed, wekker radio, een garderobe kast, een tweepersoons zitje met TV en bureau om eventueel wat te kunnen schrijven, of voor je eigen computer. Je hebt de beschikking over een eigen toilet, douche en wastafel op je kamer.

B&B kamer Smaragd

Bed & Breakfast kamer Smaragd is een luxe familiekamer met 2 aparte slaapkamers, één met een tweepersoons boxspringbed en één kamer met twee eenpersoons bedden. De kamer is verder voorzien van wekker radio, een garderobe kast, een vierpersoons zitje met TV en bureau om eventueel wat te kunnen schrijven of bezig te zijn met je eigen computer. Je kunt gebruik maken van een eigen luxe badkamer op je kamer, voorzien van royale inloop douche, toilet en een tweepersoons wasmeubel.

Ontbijtruimte

Op de begane grond is de ontbijtruimte waar je ’s morgens van je Drentse ontbijt met streekproducten kunt genieten bij een warme houtkachel. Bij goede weersomstandigheden is het mogelijk om je ontbijt te nuttigen op ons terras naast de boerderij.

Eten & Drinken

Mocht je tussen de middag of ’s avonds ook wat willen eten of drinken, dan is dat in overleg altijd mogelijk. 

Fietsverhuur

Tevens is het mogelijk om fietsen te huren, zodat je kunt genieten van de vele fietsroutes waar Drenthe bekend om staat. Zo zijn er vele bezienswaardigheden op fietsafstand van de Aquamarijn.

Prijzen B&B Kamers

Inchecken na 15.00 uur, uitchecken voor 10.30 uur.
Een overnachting in onze Bed & Breakfast is inclusief ontbijt.
Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.

Overige prijzen

 

Lunch € 12,50                                                                                              Dag menu € 19,50 pp
Tweegangendiner € 24,50 pp
Huur campingbedje: € 7,50 per nacht, excl. beddengoed
Fietshuur € 10,00 per fiets / per dag
Electrische fiets € 20,00 per fiets / per dag
Hond per nacht  € 10,00 (alleen kamer op begane grond mogelijk)
Haal- en breng service in straal van 10 km rond Aquamarijn € 10,00 per rit
Toeristenbelasting € 1,40 p.p.p.n.