Besloten Feestjes & partijen coevorden Drenthe

Feestjes & partijen

Bij de Aquamarijn kun je ook terecht voor allerlei soorten partijen in besloten vorm. Of het nu gaat om een verjaardag die je niet inje eigen huiskamer kunt of wilt houden of je vind de voorbereiding / het opruimen te veel werk, laat het ons dan zorgeloos voor jou regelen. Bij ontvangst staat alles klaar en na afloop hoef je niet alles op te ruimen en schoon te maken.

Vele mogelijkheden

Bedrijven kunnen ook voor een personeelsfeest, receptie of een jubilaris bij ons een ruimte afhuren. Tevens is de accommodatie geschikt voor verenigingen (sportverenigingen, buurt verenigingen) of familie feestjes.

Een bijkomend voordeel bij familie feestjes is dat de familie die van ver moet komen, een slaapmogelijkheid heeft in één van de B & B Kamers of appartement en ze kunnen eventueel ook hun eigen caravan meenemen en deze op onze mini-camping plaatsen.

Je kunt bij ons ook een arrangement voor jou feestje laten organiseren met bijvoorbeeld Boerengolf, Solex toertocht, klootschieten, barbecue of warm en/of koud buffet en niet te vergeten een naar wens samengestelde High Tea is mogelijk.

Interesse?

Zoals je ziet is er van alles mogelijk, neem voor eventuele wensen contact met ons op en wij zullen je een passende aanbieding voorstellen.