Gouden Zoover Award 2017

Met trots kunnen wij u laten weten dat wij een Gouden Zoover Award hebben gewonnen.

Dit is een publieksprijs gebaseerd op de reviews die onze gasten op Zoover hebben achtergelaten. Wij scoorden gemiddeld een 9,8 op basis van 123 reviews!

Alleen accommodaties met de hoogste gemiddelde reviewcijfers over 2017 (hoger dan een 9) worden beloond met een Gouden Zoover Award.

Heeft u een review geschreven op Zoover? Dan willen wij u hartelijk bedanken!

Reinder & Jeannette

 

Drentse Fiets4Daagse Kampeerarrangement

De Drentse Fiets4Daagse zal in 2018 gehouden worden van 24 t/m 27 juli.  Aquamarijn ligt vlakbij de startplaats in Dalen. Bij deze startplaats kunt u in 2018 starten voor de toerfietstocht 30, 40 en 60 km.

Het dorp Dalen leent zich prachtig als start/finishplaats van de Drenthe Fiets-4-Daagse. Een dorp met in het centrum een prachtig marktplein, omring door tal van restaurants en café’s. Als u na de fietstocht van 30, 40 of 60 km. terugkomt in het dorp, zult u daar weer hartelijk ontvangen worden met live muziek.

Daarna is het heerlijk toeven op onze mini-camping.

Kampeerarrangement Fiets4Daagse

Speciaal voor de deelnemer van de Fiets4Daagse hebben wij een aantrekkelijk kampeerarrangement samengesteld:

  • Welkomstdrankje bij aankomst
  • 7 nachten op onze sfeervolle mini-camping met u caravan of tent.
  • 4 maal avond diner (dagmenu)
  • 4 maal ’s morgens een royaal ontbijt met Drentse streekproducten.
  • 4 maal Lunchpakket voor onderweg.

Prijs € 170,00 p.p. op basis van 2 volwassenen per caravan of tent
Eén persoons toeslag € 10,00 per nacht
Exclusief toeristenbelasting gemeente Coevorden
Verlengweek voor 2 personen prijs € 100,00

Reserveer direct uw verblijf

Trivago Award 2018

Met trots kunnen wij u laten weten dat wij een Trivago Award hebben ontvangen in de categorie ‘Meeste waar voor je geld‘. Onze gasten zijn dus heel tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding, blijkt uit de beoordelingen.

Trivago beschrijft deze categorie als volgt: “Hotels die gasten verrassen en verrukken, zijn de meest memorabele. Ze vormen ook de hotels die in aanmerking komen voor een trivago Award in de categorie waar voor hun geld.”

Wij zijn blij met de consistente hoge beoordelingsscores die onze gasten aan een verblijf bij ons hebben toegekend, daar doen we het immers allemaal voor!

Lees meer over de B&B of reserveer direct een kamer.

Aquamarijn op Televisie: Bed & Breakfast van Omroep Max

Reinder en Jeannette, eigenaren van B&B Aquamarijn, hebben meegedaan aan het televisieprogramma Bed & Breakfast van Omroep Max.

De uitzending waarin Aquamarijn te zien is, werd uitgezonden op 14 mei 2017 op NPO1. In het programma beoordelen drie bed & breakfast-ondernemers elkaar op o.a. hun accommodatie en gastvrijheid.  De andere stellen slapen in Stieltjeskanaal in de sfeervolle B&B kamers in de gerestaureerde boerderij. Reinder en Jeannette verwennen hun gasten zoals ze dat altijd doen en laten hen ook een stuk van de prachtige omgeving zien.

Bekijk de aflevering van Bed & Breakfast:


Lees meer over de B&B of reserveer direct een kamer.