Ontbijtkamer & huiskamer

English style

De ontbijtkamer & huiskamer is in Engelse sfeer ingericht en bevind zich op de begane grond van de boerderij.

Uitgebreid ontbijt

In deze knusse ruimte serveren wij onze B&B-gasten ’s ochtends een uitgebreid ontbijt. Het ontbijt bestaat onder andere uit eigengemaakte sap van vers fruit (zoveel mogelijk van de biologische tuin uit de omgeving) en verse koffie en thee. Natuurlijk zijn er diverse soorten warme broodjes en croissantjes, waaronder de lokale delicatessen Smulbol en Veenbrood.

Theeschenkerij / Huiskamer

Deze ruimte is tevens in gebruik als theeschenkerij. Je kunt hier – of op het terras – dus ook terecht voor een kop thee of vers gemalen koffie, bijvoorbeeld  met warm appelgebak of verse scones. Het is ook een fijne plek om rustig te genieten van een goed boek in een comfortabele stoel bij de vuurhaard. Of om even te kletsen aan de stamtafel met andere gasten over jou belevenissen in ons mooie Drenthe. In deze ruimte is een televisie aanwezig, waar je gebruik van kunt maken.

Borrel en diner

Jeannette kookt graag voor onze gasten,  in overleg is het dus mogelijk om een warme maaltijd te gebruiken (mits uiterlijk ’s ochtends gereserveerd).

Een afzakkertje voor het slapen gaan is ook altijd gezellig aan de bar. Mocht je ’s avonds nog een warme snack willen is dat ook geen probleem bij ons.