Even voorstellen Reinder & Jeanette

Bestemming
bereikt

Je bent in Landhotel Aquamarijn te gast bij Reinder en Jeannette. Jeannette heeft al van jongs af al ‘iets’ met edelstenen. Na een opleiding tot  Aquarius Reader/Healer van 7 jaar hebben deze stenen met een spirituele gave geen geheimen meer voor haar. Zij gebruikte deze kennis onder andere om voor u een heerlijke plek te creëren, om er echt even helemaal uit te zijn! Daarnaast geniet Jeannette volop van verwennen van haar gasten met huisgemaakte lekkernijen en maaltijden. Dus ook voor jou inwendige mens wordt goed gezorgd.

Alles goed
geregeld

Reinder zorgt dat ook alle zaken achter de schermen goed verlopen. Daarbij kent hij de omgeving op zijn duimpje, zodat je verzekerd bent van de beste tips!
Samen zetten wij ons in om van uw verblijf een onvergetelijke tijd proberen te maken, waar je nog vaak met een goed gevoel aan terug zult denken.

Reinder en Jeannette

Landhotel Aquamarijn in Stieltjeskanaal

Het voormalige woonadres van Vincent van Gogh (Nieuw Amsterdam) en de enige stad in Drenthe met een kasteel (Coevorden) worden met elkaar verbonden door het Stieltjeskanaal. Aan dit vis- en vaarwater, op slechts 8 km van Emmen, bevind zich ons karakteristieke Landhotel Aquamarijn.

Landhotel Aquamarijn biedt jou verschillende overnachtingsmogelijkheden, waar u het hele jaar rond onze gast kunt zijn.
Bekijk ook onze aantrekkelijke arrangementen.

Steengoed overnachten

Het Landhotel is genoemd naar de edelsteen Aquamarijn. Deze steen harmoniseert, kalmeert en stabiliseert lichaam, geest en ziel. Het is dan ook niet toevallig dat het landhotel een ‘steengoede’ plek is om tot rust te komen en bij te tanken.